Welkom mij de membersite!

Zorg dat je deze video hebt bekeken voordat je begint aan de training

Wat moet jij doen om live te gaan? (Stappenplan)

1. Jouw gegevens voor de website

Voordat wij jouw praktijk kunnen toevoegen aan onze website hebben wij verschillende gegevens en informatie nodig. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een standaardformulier (zie links) gemaakt welke jij moet downloaden, invullen en terug moet sturen naar ons. Nadat wij het formulier hebben ontvangen zullen wij de website zo snel mogelijk online zetten!

Download hier je formulier als voorbeeld

2. Meld je aan bij onze social media kanalen!

Zorg dat je lid wordt van ons youtube-kanaal en Facebookpagina en like/deel regelmatig onze berichten. Zo heb je gratis content voor je volgers en ze komen uiteindelijk bij jouw praktijk terecht om een afspraak te maken. Klik op onderstaande button's en meld je aan!

3. Bekijk de trainingen

Ondanks het feit dat wij de marketing voor je doen, vinden wij het belangrijk dat jij jezelf hier in kleine mate in gaat trainen. De lessen gaan bijvoorbeeld over SEO, content marketing, videomarketing, etc. Na het zien van deze video┬┤s zal je niet meteen al je marketing zelf kunnen doen, maar het helpt je wel begrijpen hoe het in elkaar zit en waarom het nu zo belangrijk is.

Wij hebben voor jou verschillende videolessen opgenomen. Deze kun je vinden onder het kopje trainingen.

Start het trainingstraject

Fysiotherapie4all
Koolzaadweg 1
5351 LP Berghem
0412 - 404035
partner@fysiotherapie4all.nl
www.partnerfysiotherapie4all.nl
BTW:
Kvk-nummer 63435594