Het succes van andere Fysiotherapeuten!

Ontdek de partner community voor fysiotherapiepraktijken

Nog meer reacties!

“Ik ondersteun de marketing bij fysiotherapie4all en om eerlijk te zijn had ik deze resultaten nooit verwacht. Met dit product heb je een complete marketingformule in huis”.
Giada Gigilio
“Ik ben inmiddels 3 maanden aangesloten bij Fysiotherapie4all. Niet alleen de leadkosten zijn heel laag (gemiddeld €9,98 per lead) maar ook de service en communicatie is super waardevol”. 
Jur Gerrits
“Echt super tevreden over deze samenwerking. Afgelopen maand 24 nieuwe aanmeldingen voor €15,26 per lead. Alles wordt inzichtelijk gemaakt. Dus je kunt alle resultaten inzien”.
Pim Versluis
“Ik ben samen met Sybren verantwoordelijk voor de website en leadpages. Wij hebben enorm veel vertrouwen in dit product. Het is zeker een gemiste kans als je niet instapt”.
Roger
“Wij werken al een tijdje samen met Maikel. Wat een drive en doorzettingsvermogen. Het kan niet anders dan dat je met dit programma veel nieuwe klanten gaat werven. Uiteindelijk betaal je weinig per lead omdat hij groot inkoopt en er een goed verhaal in zijn marketingstrategie zit”.
Sybren
“Het voordeel van Fysiotherapie4all is dat ik me lekker kan focussen op mijn patiënten en dat ik me niet bezig hoef te houden met het aantrekken van patiënten. De online strategie sluit goed aan bij mijn praktijkvisie. Bedankt Maikel”.

Bram

Wil jij het gaan winnen van jouw concurrenten?